polyolefine folie (POF) – Schlichter GmbH

Polyolefine folie (POF). Fijne krimpfolie gemaakt, universeel toepasbaar als krimpfolie, krimpverpakking, voedselveilig, recycleerbaar.

Heerlijke krimpfolie POF (Polyolefine Film) van Beauty-Film®

Het merk Beauty-Film® staat voor hoogwaardige, uiterst transparante, fijne polyolefine (POF) folie, al dan niet elektronisch vernet. Al onze flyers zijn kosteloos en zonder registratie verkrijgbaar.

Dit verlaagt uw kosten en leidt tot een beter en efficiënter strafrechtelijk onderzoek!

Bij knelstoten zijn wij door onze eigen folieproductie zeer flexibel en kunnen wij onze polyolefine fijnkrimpfolie in positie brengen voor een snelle levering. Fijne krimpfolie als ultieme krimpverpakking voor de hoogste kwaliteiten.

Fijne krimpfolie Beauty-Film® Polyolefine film (POF)
Beauty-Film® is het merk voor hoogwaardige, zeer transparante fijne krimpfolie van polyolefine (POF), lineair of cross-linked, met of zonder elektronische cross-linking. Al onze folies zijn standaard gratis voorgeperforeerd verkrijgbaar.

Dit leidt tot een beter en mooier krimpresultaat en verlaagt uw kosten!

Onze eigen folieproductie maakt ons zeer flexibel en stelt ons in staat onze polyolefine fijnkrimpfolie met korte levertijden te leveren in geval van knelpunten. Fijne krimpfolie als universele krimpverpakking voor de hoogste eisen.

Polyolefine fijne krimpfolie in topkwaliteit
Onze polyolefinefilm is verkrijgbaar in verschillende diktes, breedtes en kwaliteiten, bedrukt en onbedrukt tot en met 10-kleuren rotatiediepdruk, en kan ook aan uw wensen worden aangepast. Polyolefinefolies zijn een van de meest populaire materialen voor verpakkingsfolies.

Eigenschappen van polyolefin films als fijne krimpfolie

Polyolefinefolies (POF) zijn na het krimpen nog elastisch en worden gekenmerkt door hun heldere en glanzende structuur. Daarom zijn onze polyolefine fijne krimpfolies perfect geschikt voor producten die rechtstreeks naar de

eindverbruiker gaan, aangezien de goederen daardoor uitstekend kunnen worden gepresenteerd. Polyolefinefolies zijn verkrijgbaar in diverse kwaliteiten, breedten en diktes, bedrukt en onbedrukt, en ook met UV-bescherming of speciale perforaties.

Lees verder: – https://www.schlichter.com/nl/verpakkingsfolies/polyolefine-film-pof/

Telefoon: +49 (0)7123 97 99 0